01-04-2021

Kost de Chiropractor u geld? Of levert het geld op?

Ik hoor u denken: “ de chiropractor kost mij toch geld”…en dan wordt het ook nog niet altijd (volledig) vergoed door de zorgverzekering.
Dit klopt echter niet helemaal.

Zoals wij al een aantal jaar in onze informatie bijeenkomst uitleggen, hebben blokkades in uw rug een negatieve invloed op uw gehele gestel. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ons hele lichaam raakt uit balans als wij door blijven lopen met blokkades. Deze blokkades zijn er ook al, voordat u ze voelt. Hoe dat zo? Horen wij u denken.  Uw brein ontvangt miljoenen bits van informatie per seconde. Het komt door het filtersysteem van uw brein dat u niet compleet overladen wordt met info wat u niet kunt verwerken. Daarbij zit er ook nog een pain-gate theorie overheen. Dus al met al, voelt u pijn veel te laat. Kijk maar eens naar de plotselinge ziektes, zoals kanker, hartproblemen en diabetes, die al een tijdje onderweg zijn voordat u zich echt slecht gaat voelen.
Een behandeling van de chiropractor zorgt ervoor dat er blokkades worden opgelost en uw lichaam zo weer optimaal kan functioneren en in balans komt. Maar waarom dat geld uiteindelijk bespaart, leest u onderaan deze blog.

Sinds kort hebben wij een nieuw meetsysteem om dit in kaart te brengen want wij wilden wel eens echt zien wat het verschil was vóór en ná behandeling:  Het apparaat dat wij gebruiken is De Bio-Well welke wij recent hebben aangeschaft.

Wat doet dit apparaat precies

Bio-Well is een revolutionair hulpmiddel welke het elektromagnetisch veld meet van de persoon of omgeving, waaruit het kan lezen of u in balans bent of juist niet, hoe werken alle organen bijv. de darmen, schildklier etc. en hoe hoog is het stressniveau. De interpretatie van de scans is gebaseerd op het concept van acupunctuurpunten, Ayurveda en vele wetenschappelijke en klinische onderzoeken die gedurende 20 jaar zijn uitgevoerd.  

Wat zagen wij?


Bij een aantal van onze klanten en veel familieleden hebben wij de bio-well al mogen gebruiken. Zo hebben wij ze vóór en ná de behandeling gemeten. Bij iedereen was er na behandeling een groot verschil te zien. Iedereen was meer in balans, minder gestrest en had een betere werking van de organen! Oftewel, het hele lichaam functioneerde beter op alle aspecten waardoor u weerbaarder bent en daardoor ook nog eens veel minder vatbaar bent voor allerlei ziektes.

 

Zo ziet u maar wat een behandeling voor u kan doen, het gaat niet over uw rug/pijnklachten, het gaat over het optimaliseren van alle functies binnen in ons lichaam en brein, waardoor de levensenergie vrij kan stromen en u zo minder kans hebt op depressies, darmklachten, hoofdpijn, slijmbeurs ontstekingen, slaapproblemen etc. Wij horen dit standaard van onze klanten bij ons her-toets moment. Dat ze zoveel fitter zijn, en zoveel beter kunnen presteren! Hier genieten wij echt van om dit te horen.

Voor ons gaf het apparaat een mooie bevestiging van wat wij altijd al doorgeven aan onze klanten. In de toekomst zullen wij de Bio-Well uitgebreider gaan inzetten, om onze klanten nog meer te ondersteunen in het proces van algeheel herstel. Zodat men nog specifieker kan zien waar het mis gaat of wat een stuk beter kan, voordat er echt een ziekte proces aan de gang gaat.
Wanneer dit gebeurd stellen wij jullie op de hoogte!

 

Waarom levert chiropractie mij dan geld op? Ik lees nog steeds dat dit geld kost?


Het geregeld bezoeken van een chiropractor (net als de controles voor uw gebit bij de tandarts) zorgt er voor dat uw lichaam vrij blijft van ernstige blokkades waardoor alles in uw lichaam optimaal kan functioneren en u dus minder snel ziek wordt of andere klachten zal ontwikkelen. Het slijtage proces gaat daardoor ook veel minder snel, waardoor overmatig slijtage vermeden wordt.
Dit lijdt weer tot minder ziekenhuisopnames, operaties, ziekteverzuim, consulten bij therapeuten, medicijngebruik (welke u ook steeds meer zelf moet betalen) etc. Oftewel.. het bespaart heel veel geld en leed!
Maar bovenal.. hoe mooi is het als u kunt werken op topniveau, het huishouden met gemak kunt bijhouden, met uw kinderen kunt spelen zonder lichamelijke ongemakken, sporten op het niveau dat u wilt bereiken, uw kinderen weerbaarder en socialer zijn en goed op school kunnen presteren, en dan ondertussen ook happy persoon kunt zijn die het leven zonnig tegemoet ziet. Het komt niet naar u toewaaien, wij helpen u daar graag bij!

Kortom u bespaart geld als u goed voor uw lichaam zorgt, het in balans houd. Vooral NU in deze tijd is het zo belangrijk er erg zuinig op te zijn. U heeft maar één lichaam waarin u uw leven lang moet wonen en terwijl u dat dan doet.. Geniet er dan ook van. Het leven kan WEL een groot feest zijn!

 Voor meer informatie over de bio-well klik hier