26-04-2022

Chiropractie en je immuunsysteem

Ik ben ziek, dus zeg mij afspraak af; niet verstandig!

Vaak krijgen wij telefoontjes van mensen die afbellen omdat ze ziek of niet helemaal lekker zijn.
Een goede beslissing, denken de meeste….NIET DOEN zeggen wij.

Met diverse studies is namelijk bewezen dat je je immuunsysteem met 200% verhoogd na een correctie van de wervelkolom door de chiropractor. 200%, dat is natuurlijk wat je wilt als je ziek bent, want een goed werkend immuunsysteem betekend, dat jij beter bestand bent tegen allerlei virussen, ziektekiemen en bacteriën. Je zal sneller opknappen en minder ziek zijn.
 

Waarom heb ik koorts

Als je ziek bent, is je immuunsysteem flink aan het werk, vaak is koorts een teken hiervan.
Een veel gemaakte fout is dat mensen grijpen naar de paracetamol, dat is jammer want zo werk je je immuunsysteem tegen. Is de koorts niet gevaarlijk hoog, neem dan niks en laat je immuunsysteem zijn werk doen.  Koorts is een teken dat je lichaam flink aan het werk is met het bestrijden van de ziektekiemen.
 

Ziek goed uit

Verder leven wij in een maatschappij waarin je “niet ziek mag zijn”. Daar hebben wij geen tijd voor want alles moet doorgaan zoals altijd. Dus snel een pilletje erin en doorgaan.
Dit is jammer want af en toe ziek zijn, is helemaal niet zo verkeerd. Als wij namelijk ziek zijn, gaat je immuunsysteem aan het werk en wordt het hier ook sterker van. Wie wilt er nou niet een mega sterk en goed werkend immuunsysteem!

Verder hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat het hebben van een flinke griep het risico op het krijgen van kanker aanzienlijk verminderd.

Samengevat: ben je ziek, ziek dat lekker uit en grijp niet meteen naar de medicijnen. Laat de koorts zijn werk doen (mist deze gevaarlijk hoog is) en, heel belangrijk, haal die behandeling bij de chiropractor!

Gerelateerde artikelen