Gratis Lezing chiropractie/ info bijeenkomst

Dinsdag om de week om 19.00 uur.

SNAP JE NIET WAAROM KLACHTEN STEEDS TERUGKOMEN? WAAROM JE STEEDS MAAR BEPERKT BLIJFT IN JE ACTIVITEITEN TERWIJL JE GRAAG ZOVEEL MEER ZOU WILLEN BEREIKEN? VIND JE DAT HET TIJD WORDT VOOR 'THE NEXT LEVEL'?  Deze Health Talk geeft je de antwoorden die er voor zorgen dat je WEL JE DOELEN BEREIKT! 


Duur van de lezing: 60-75 min. (uitloop mogelijk) en soms wordt de tijd gewijzigd. Deze lezing is toegankelijk voor iedereen en is GRATIS. Klik hier als u zich vrijblijvend wilt aanmelden voor onze online informatie bijeenkomst via Zoom. Wij weten zeker dat wij je kunnen motiveren naar een nieuw level te komen. 

 

'EEN ONTWIKKELD PERSOON QUA KENNIS, IS EEN PERSOON MET DE BESTE RESULTATEN!'

Aanmelden kan ook via info@natuurlijkchiropractie.nl 


 

Reviews informatie Avond/Health Talk

"Beste Nancy, ik denk dat heel veel mensen met rugklachten deze lezing interessant vinden en hier wat aan hebben. Door deze lezing zullen zij alles beter begrijpen. Ik heb ook er ook van geleerd. Veel wist ik al wel omdat ik al zolang met klachten leef en daardoor veel informatie op gezocht heb. Mensen zullen zeker veel leren van deze avond."

"De informatie die je voorafgaande aan de behandeling krijgt is erg duidelijk en leerzaam. 
En bij de eerste behandeling voelde ik me gelijk een stuk minder duizelig."

 

Zou u ook een keertje willen dat wij komen spreken bij  u in de praktijk, bedrijf, vereniging, en/of andere locatie, dan doen wij dat graag.  Voor meer info over spreken op locatie klik hier.  Neem in dat geval contact op met Nancy Schilder, email: nancy@natuurlijkchiropractie.nl

 

afbeelding van Gratis Lezing chiropractie/ info bijeenkomst
afbeelding van Gratis Lezing chiropractie/ info bijeenkomst