Lezing chiropractie/ info bijeenkomst

Elke dinsdag om 19:30 uur.

Duur van de lezing: 60-75 min. (uitloop mogelijk) en soms wordt de tijd gewijzigd. Deze lezing is toegankelijk voor iedereen en is GRATIS. Klik hier als u zich vrijblijvend wilt aanmelden voor onze online informatie bijeenkomst.

 

'EEN ONTWIKKELD PERSOON QUA KENNIS, IS EEN PERSOON MET DE BESTE RESULTATEN!'

 

Ons doel is om uw lichaam sterk te maken en te houden, op de lange termijn, vrij van klachten. Om dit te bereiken, is het belangrijk om te weten wat er gebeurt bij klachten, ten tijde van behandeling en wat u moet weten als u op lange termijn van een functioneel lichaam wilt genieten. U hoort wat chiropractie is en wat het voor u kan betekenen, wat u van ons kunt verwachten, wat u zelf kunt doen om uw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen en hoe u de best mogelijke resultaten kunt verkrijgen met de meest langdurende werking. De andere reden dat we dit doen is dat vanwege de drukte we geen grote gaten in onze agenda hebben. Door het op deze manier te doen, kunnen we ervoor zorgen dat mensen op korte termijn terecht kunnen. Mensen die deze lezing bijwonen, herstellen sneller. Tijdens deze informatieverstrekking is er genoeg tijd om rustig vragen te stellen. Er worden geen persoonlijke dingen besproken. Dit gebeurt 1 op 1 in het eerste consult.

Wilt u informatie zonder ergens aan vast te zitten. Dan bent u van harte welkom. 

De lezing is opgezet voor onze cliënten bij aanvang (bij voorkeur voor het eerste consult), maar is ook zeker geopend voor andere mensen en/of familieden. Op deze manier weet u ook ongedwongen kennis maken met onze werkwijze en wie wij zijn.  Bovenal vinden mensen het altijd zeer interessant! Dus loopt iemand in uw omgeving ook te sukkelen, neem deze dan persoon dan zeker mee. 

Meldt u nu aan via info@natuurlijkchiropractie.nl of klik hier voor aan te melden via onze website. I.v.m. met corona wordt op dit moment deze avond via Zoom gegeven, zodat ieder gewoon vanuit zijn eigen huiskamer de bijeenkomst kan volgen. En misschien raakt je partner ook geintrigeerd en blijft misschien ook wel plakken ;-)
 

Hieronder een aantal reviews van deze informatie avond

"Beste Nancy, ik denk dat heel veel mensen met rugklachten deze lezing interessant vinden en hier wat aan hebben. Door deze lezing zullen zij alles beter begrijpen .Ik heb ook er ook van geleerd. Veel wist ik al wel omdat ik al zolang met klachten leef en daardoor veel informatie op gezocht heb.Denk wel dat mensen aan deze lezing wat hebben"

"De informatie die je voorafgaande aan de behandeling krijgt is erg duidelijk en leerzaam. 
En bij de eerste behandeling voelde ik me gelijk een stuk minder duizelig."

 

Zou u ook een keertje willen dat wij komen spreken bij  u in de praktijk, bedrijf, vereniging, en/of andere locatie, dan doen wij dat graag.  Voor meer info over spreken op locatie klik hier.  Neem in dat geval contact op met Nancy Schilder, email: nancy@natuurlijkchiropractie.nl

 

afbeelding van Lezing chiropractie/ info bijeenkomst
afbeelding van Lezing chiropractie/ info bijeenkomst