Tarieven iDXA

Deze scan is verplaatst vanuit onze collega praktijk in Purmerend naar ons. Als oud mede-eigenaar van deze scan, zijn de scans allemaal bewaard gebleven. Heeft u een her-scan nodig, dan is vergelijkingsmateriaal dus gewoon aanwezig. 

 

Indien er een indicatie is voor het maken van een scan aan het begin van uw behandeltraject dan zal dit met u overlegd worden. Deze scan houdt dan in:

Gehele wervelkolom en osteoporose meting van de lage rug en beide heupen.

Kosten € 85,00    

 

Is deze scan verplicht?

Nee uiteraard niet, maar als u naar de tandarts gaat is het belangrijk dat deze een goed inzicht heeft over de status van uw gebit. Hetzelfde geldt voor uw chiropractor en de status van uw wervelkolom. Op deze manier kunnen we een betere prognose geven en is er een grotere veiligheid m.b.t. behandelingen. Indien er een indicatie is om de scan wel te doen, dan wordt dit van te voren overlegd met u. 

 

Bent u geen cliënt bij ons, maar wilt u ook een scan doen in verband met langdurige klachten? Dan kan dit uiteraard ook.

 

Gehele wervelkolom scan voor en zijkant € 60,00

 

Vetpercentage meting € 50,00.  

 

Osteoporose meting € 60,00

Wilt u meerdere scans, dan zijn combinatie kortingen soms mogelijk. Mail ons dan.

 

Alle bovenstaande scans kunnen online zelf ingeboekt worden. Klik dan hier. Scans kunnen binnen en buiten openingstijden gedaan worden. (Als u geen cliënt bent, en tevens een uitleg wilt, dan kunt u dit alleen telefonisch inboeken. Dit omdat we altijd proberen om de scan en uitleg samen te boeken voor u en we 2 aparte agenda's hiervoor hebben.) Komt de tijd niet overeen online, bel ons dan om in overleg een scan in te boeken. 

 

Voor vergoedingen van de iDXA scan, vraag de verzekering. Dit is per verzekeraar verschillend.

 

Bent u werkgever en wilt u uw werknemers motiveren tot een gezonde levensstijl en zo uw ziekteverzuim verlagen? En wilt u daarbij meerdere scans afnemen? Mail ons dan voor een mooi aanbod.

Bent u Personal Trainer en wilt u een samenwerkingsverband om uw cliënten naar ons door te sturen? Dan gaan we graag even om de tafel zitten met u.

 

Wij hebben geen wachttijden

 

 

afbeelding van Tarieven iDXA

Al onze scans worden beoordeeld door een erkend radioloog van de DC klinieken. Dit betekend dat wij volgens het IDXA protocol werken welke is goedgekeurd door de IGZ.

afbeelding van Tarieven iDXA