Spreker en spreken tijdens bijeenkomsten

Hoe, Wat en Waarom?

Mijn doel is mensen meer bewust te maken van hun lichaam. Dit doe ik door mijn werk als chiropractor en hypnotherapeut, maar daarnaast spreek ik ook op bijeenkomsten, seminars en bij bedrijven en instanties. 

Waarom doe ik dit? Chiropractie heeft 2x mijn leven gered, en waarschijnlijk nog vele malen meer. Ik heb letterlijk de dood in de ogen gekeken. Door veel coaching en hypnotherapie heb ik grote stappen gemaakt om lekker in mijn vel te komen zitten en meer te bereiken dan mogelijk was door mijn eigen ziektegeschiedenis. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat er geen gezondheidsklachten hoeven te gebeuren die voorkomen kunnen worden. Niet tijdens mijn dienst!

De juiste kennis komt niet overal voorbij, en soms is er gewoon geen kennis doorgegeven of is het gebaseerd op verkeerd overgenomen feiten. En dan hebben we nog over het stukje motivatie! Dit hebben we allemaal nodig om op het juiste pad te blijven, want oude patronen zijn vaak moeilijk te doorbreken. 

Ik help je graag om, via een holistische zienswijze, jouzelf en je collega's, vrienden en dierbaren te motiveren een extra stap te nemen in jouw of hun lichamelijk en emotionele gezondheid. Want als ik zulke grote stappen kan nemen na mijn eigen gezondheidscrisis, dan kan iemand anders dat zeker ook! Lees maar eens mijn eigen verhaal. 

Mijn slogan op de muur in de praktijk is niet voor niets: "Expect Miracles". En die komen er zeker als je besluit om terug in je eigen kracht te gaan staan en je gezondheid in eigen hand neemt!

 

Wil jij meer weten over gezondheid kijk dan eens of er een onderwerp tussen zit, waar je het graag binnen jouw bedrijf, groep of vereniging over wilt hebben:

 • Hoe zorg je voor een gezond lichaam?
 • Waarom heeft mindset invloed op herstel?
 • Op bepaalde klachten kan dieper worden in gegaan, wat is het, waarom ontstaat het en wat is de oplossing? En kan chiropractie mij hierbij helpen?
 • Optimale prestatie en Chiropractie!
 • Waarom ontwikkelt men klachten en hoe de cyclus te doorbreken?
 • Pak je eigen kracht terug via je mindset!
 • Kinderen en hun ontwikkeling.
 • Waarom is preventie de beste gezondheidszorg?
 • Wat is nou eigenlijk Gezondheid. Wat gebeurd er in je lichaam?
 • Wat moet ik doen om niet terug te vallen in oude patronen?
 • Huilbaby's en wat gaat er mis?
 • Hoe kun je een mooie zwangerschap tegemoet gaan?
 • Hypnotherapie en lekker in je vel zitten.
 • vermijden van conflicten op de werkloer

En zo zijn er nog vele onderwerpen die we kunnen invullen naar jou wens. Geen ons een indruk van wat je wilt en we geven aan of onze expertise hier ligt. We denken graag met je mee!

 

Bijwerkingen van een gegeven lezing:

 • Meer motivatie
 • Meer blijheid en positiviteit bij de mensen
 • Betere prestaties
 • meer flow
 • Meer kennis over juiste keuzes
 • Minder verzuim op het werk
 • Minder bezoekjes aan een dokter/specialist
 • EN uiteraard... een  betere gezondheid!!

 

Durf je het aan? Ik ben er klaar voor!

 

Kennis is macht! Kennis gedeeld is macht vermenigvuldigd!

 

Mijn eigen verhaal

Op mijn 23e studeerde ik af als chiropractor. Altijd ben ik zeer fit geweest en veel getennist op het niveau net onder professional. Na 9 jaar 2 parktijken te runnen, single moeder en 2 kids was ik veelvuldig moe. Zo moe dat ik dingen moest afzeggen in mijn leven. Een paar weken later kreeg ik plotseling meerdere herseninfarcten met als gevolg verlamming van arm en been links. De reden: een tumor in mijn hart waardoor ik ieder moment kon komen te overlijden. Het zette mijn wereld op zijn kop en met spoed werd ik geoperaard door middel van een openhart operatie. Van fit naar niets meer kunnen doen behalve slapen en totale overbelasting bij het minst of gering. Links moest ik alles weer leren met mijn arm en hand. 1,5 jaar lang was werken geen optie en daarna ging het revalidatie proces nog niet vanzelf.

Dit was januari 2010. Ik ben gevallen, opgestaan, gevallen om daarna weer op te staan. Opgeven kwam niet in mijn woordeboek voor, vooral niet toen ik er achter kwam dat ook ik graag in de slachtofferrol zat. Ondanks dat ik nog helemaal niet kon reizen i.v.m. totale overprikkeling heb ik toch in 2015 besloten om een coachingstraject in het buitenland te doen. Er was nog geen zoom nog, maar gewoon fysiek, iedere 1.5 maand naar mallorca toe met alle moeheidsklachten en migraines als gevolg. Hoe zwaar het ook was, het is de start geweest van heel veel coaching, leren, podcasts, opleidingen, boeken en dus heel veel zelfontwikkeling. Ik denk dat ik ondertussen wel een kleine ton verder ben aan kosten van studie/coaching etc.

Met als resultaat dat ik bepaalde keuzes heb gemaakt en nu in mijn eentje een zeer succesvol bedrijf heb, zonder de hulp van andere chiropractoren om lichamelijk te ondersteunen, en met resultaten die nooit zijn behaald voordat ik ziek werd. Ondanks dat ik nog steeds wat beperkingen heb, heb ik een hele hoop geleerd op gebied van gezondheid, inzichten, en mindset! Het gevecht heb ik kunnen omdraaien naar waardering voor het leven op een manier waarop ik ook gewoon lekker in het leven sta als persoon. EEN grote overwinning dus.

Moet men wachten om de dood in de ogen te zien, zoals ik heb gedaan? Niet als het aan mij ligt!

MIjn missie is ervoor te zorgen, dat mensen NU hun leven in handen nemen, en zorgen dat ze niet meer hoeven mee te maken, wat ik heb meegemaakt. Samen gaan we een nieuwe weg inslaan. Een weg, waar je kunt doen wat je wilt, waar je alles uit je leven kunt halen. Waar je van je familie kunt genieten. Waar je een vader/moeder, zoon/dochter, partner ten volle kunt zijn en je doelen in het leven waarheid kunnen worden. Geen bepekeringen meer op het gebied van het lichaam en emoties. Ik ben er NU klaar voor. Jij ook?

 

"Het maakt niet uit hoe langzaam je vooruit komt, zolang je maar niet stopt!"

afbeelding van Spreker en spreken tijdens bijeenkomsten