Nieuw? Wat kunt u verwachten!

Wij hebben simpelweg 3 stappen

1. Intake en exam
2. De uitslag en het plan! Heeft u nog vragen, wij beantwoorden ze graag!
3. Wil je verder, dan starten we, indien mogelijk, gelijk met de behandeling.

 

 

Welke services bieden we nog meer voor een nog beter inzicht en resultaat?

Informatie bijeenkomst

Op ons ledenplatform vind u onze healttalk.  
SNAP JE NIET WAAROM KLACHTEN STEEDS TERUGKOMEN? WAAROM JE STEEDS MAAR BEPERKT BLIJFT IN JE ACTIVITEITEN TERWIJL JE GRAAG ZOVEEL MEER ZOU WILLEN BEREIKEN? VIND JE DAT HET TIJD WORDT VOOR 'THE NEXT LEVEL'?  Deze Health Talk geeft je de antwoorden die er voor zorgen dat je WEL JE DOELEN BEREIKT! 

Waarom is het een must deze health talk te bekijken? Omdat je zonder kennis niet andere resultaten kunt boeken. En dit overbrengen lukt niet in reguliere consulten. Wij willen dat je resultaten behaald, waar je zelf ook versteld van staat.

 

iDXA bodyscan

Voor een beter inzicht wat er speelt in de wervelkolom. Heeft u beeldmateriaal zoals rontgefoto's of MRI's etc. Dan zullen we deze opvragen. Anders kan er in overleg een iDXA scan gemaakt worden waarbij de gehele wervelkolom gescand wordt op slijtage en/of afwijkingen, en wordt een osteoporose meting gedaan van beide heupen en lage rug. Dit helpt bij het uitsluiten van bepaalde afwijkingen/ziektebeelden en betere prognosestelling. Voor meer info over de iDXA bodyscan klik hier