Tarieven

Volwassenen

Eerste consult € 95.00

Vervolg consult € 60.00

Stuitligging behandeling € 90.00

Hypnose sessie per stuk € 130.00 of een pakket van 3 suks  € 350.00

 

Kinderen t/m 10 jaar

Eerste consult € 77.50

Vervolg consult € 52.00

 

Besluit u, terwijl u onder behandeling bent, dat u ook graag uw gezin onder behandeling ziet. Dan betaald uw familielid geen 95/77.50 euro bij het eerste consult, maar de gewone vervolg consult prijs. Wij nemen dan de kosten van het onderzoek voor onze rekening omdat we graag voor uw gehele gezin zorgen. 

Maak nu een afspraak voor een consult of scan op onze online boekingspagina. Is het moeilijk om een gaatje te vinden, bel dan onze praktijk tijdens openingstijden. 

 

 

Combipakket

Loop je al lang met chronische rugklachten en weet je ondertussen dat je manier van denken, of bepaalde emotionele triggers je klachten beinvloedt? Heb je alles al geprobeerd?

Dan is het combi pakket er voor jou! Chiropractie behandelingen, energie behandelingen, coaching en Hypnose gecombineerd in 1 pakket. Hier werken we met een half jaars traject waarin we echt op maat voor jou een traject kunnen maken, zodat je eindelijk uit die vicieuze cirkel kan komen. Het gevolg is dat je eindelijk jouw leven kunt gaan leiden zoals jij dat wilt!

Voor meer informatie stuur een e-mail naar nancy@natuurlijkchiropractie.nl

 

Vergoedingen

Voor vergoedingen van alle verzekeringen in 2023 klik hier.

 

Zorgkosten teruggaaf belastingdienst

Onder bepaalde voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor een zorgkosten teruggaaf bij de belastingdienst. Voor meer info op onze andere website klik hier.

 

Niet nakomen van afspraken

Bij het niet nakomen van vervolgafspraken of afzeggingen hiervan binnen 24 uur worden er kosten in rekening gebracht van 40 euro.
Voor het niet tijdig afzeggen van een eerste consult voor volwassenen worden kosten in rekening van 95.00 euro. Voor een eerste consult voor kinderen t/m 10 jaar zijn de kosten dan 77.50 euro.

 

Gratis check up voor uw baby

Bij het insturen van uw geboortekaartje (binnen 3 weken na de geboorte) krijgt u een waardebon opgestuurd voor een gratis onderzoek van de pasgeborene!

 

U heeft geen verwijsbrief nodig.