12 Daagse Hart Connectie

Herken je dat gevoel dat je compleet geen gevoel van liefde meer kan ervaren. Het leven is even niet makkelijk en je merkt dat je een grote muur om je hart hebt gebouwd wat er voor zorgt dat je niet meer in je hart kunt zitten. Niemand kan meer binnen dringen, waardoor je niet meer gekwetst kan worden. Maar dat betekend ook dat je niets meer kunt ontvangen.

Stel je eens voor dat je je hart weer mag verzachten. Dat je de mensen weer kan gaan waarderen in je omgeving. Dat je leert om niet gelijk uit je hart gegooid te worden, wanneer emoties of negatieve situaties even de overhand nemen. Dat je zelf weer meer liefde en dankbaarheid weer kan gaan ervaren.

Met deze 12 daagse hart connectie breng je je geest tot rust en zal je hart stapje bij stapje op een veilige manier weer open gaan.

Hoe kan het nu dat deze cursus maar 24 euro kost? Persoonlijk vind ik de waarde een paar tientjes waard. En als dit jouw dat extraatje brengt wat je net nodig had, om de volgende stap te nemen, dan is deze cursus eigenlijk onbetaalbaar. Maar omdat dit mijn kadootje is voor een maatschappij, die dit echt nodig heeft, heb ik hem op 24 euro gezet. Gewoon, omdat het kan.

Die 2 euro per dag voor jouw eigen ontwikkeling en verzachting door middel van verschillende fijne meditaties en oefeningen, kan er voor zorgen dat je heel anders in het leven gaat staan. Dus wacht niet langer, en go for it. Je hart zal je dankbaar zijn. 

 

Start nu!

 

Mocht je ergens tegen aan lopen, aarzel dan niet om even een mailtje te sturen naar nancy@natuurlijkchiropractie.nl.

 

 

Review:

Judith keijzer, Nov 16, 2022  5 sterren
Mooie en liefdevolle start van mijn 12 dagen. Precies het thema waar ik aan wil werken. Meer connectie, meer geassocierd leven. Leren voelen. Mooi, dankjewel.

 

 

afbeelding van 12 Daagse Hart Connectie