Team

Nancy Schilder (Chiropractor), D.C.
Nancy Schilder (Chiropractor), D.C.

Nancy is een geboren en getogen Volendamse die op haar 18e begon met de opleiding chiropractie in Engeland. In 2001 heeft zij deze opleiding aan het AECC met goed succes afgerond. Naast het behandelen van alle leeftijden is haar specialisatie baby's en kinderen. Zij gebruikt hiervoor hele zachte technieken waarbij kraken niet van toepassing is. Het idee om chiropractor te worden, kwam uit haar eigen ervaring als 16 jarig meisje waarbij ze altijd hoofdpijn had en welke ze samen met de chiropractor heeft opgelost.

In 2010 heeft ze een zeer ernstige ziekte periode gehad, waarbij ze het net aan overleeft heeft. Ook in deze tijd, heeft chiropractie haar zodanig ondersteund dat ze veel verder is gekomen dan voorspelt was vanuit het reguliere circuit. Wil je meer weten over haar verhaal. Klik dan hier. 

De passie voor het lichaam is na meer dan 20 jaar in het vak te zitten eigenlijk alleen maar groter geworden, door alle wonderen die ze in de praktijk voor haar neus ziet voltrekken. Maar ze heeft ook mensen zien voorbij komen waarbij ze vastliepen in het emotionele stuk, welke de lichamelijke klachten veroorzaakten. Dat heeft gecreerd dat ze op een zoektocht is gegaan, naar wat de reden is van lichamelijke klachten met een emotionele achtergrond. Dit heeft geleid tot heel veel bijscholing, met als recentste diverse hypnose opleidingen, welke ze met succes heeft afgerond. De pilots zijn afgerond, de resultaten waren boven verwachting. Meer weten over hypnose; ga dan naar de tabbladen over hypnose en lees je in, wat hypnose voor jouw zou kunnen betekenen. 

 Nancy begeleid je dan ook met veel passie en ervaring naar een sterk en gezond lichaam en geest!

 

Saskia Bosma (Assistente)
Saskia Bosma (Assistente)

Saskia Bosma-Hofsteenge is geboren en getogen in het Zuid-Limburgse Heerlen. Na de Havo heeft zij met succes de MTRO (Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs) afgerond en is toen voor 2 jaar vertrokken naar Spanje. Hier was zij werkzaam als receptioniste in het van der Valk Hotel Barcarola in S ' Agaro.

In januari 2001 verloor zij haar hart aan haar huidige man en verhuisde voor hem naar het mooie Volendam om daar samen met haar man een mooi gezin te stichten. Zelf wist ze al dat gezond eten en sporten belangrijk is voor een goede gezondheid maar Saskia werd altijd geteisterd door ernstige rugklachten, waarbij haar conclusie was dat ze hier maar mee moest gaan leven. Normaal opstaan van een stoel was nooit makkelijk, en ik denk dat veel mensen die deze website lezen, dit wel kunnen herkennen.

Daar alle medewerkers altijd op de behandeltafel gaan voor behandeling, was dit een bonus voor haar. Dat ze zover in herstel is gekomen, had ze nooit kunnen dromen. Van iedere dag pijnstillers, naar 0 medicatie meer, is een ongekend mooi resultaat en dus ook een mooie leerervaring over hoe het wel kan en eigenlijk moet zijn!

Naast haar werk geniet Saskia van de leuke chiropractie seminars (soms in het buitenland), die haar veel brengen qua kennis op gebied van chiropractie, maar ook qua persoonlijke ontwikkeling. In een ijsbad bijvoorbeeld stappen van Wim Hoff, is iets wat ze erg spannend maar megaleuk vindt. Hardlopen, wandelen en boetseren zijn voor haar een passie. Ze verkoopt ook haar eigen beelden. Mocht u met vragen zitten, aarzel dan niet om ze te stellen aan haar.