Hypnotherapie

Medicijngebruik neemt drastische vormen aan...

 

Het medicijngebruik stijgt drastisch onder mensen. 11 miljoen Nederlanders slikken medicijnen en het is de derde doodsoorzaak al geworden. Dat moet en kan echt anders!

Lichamelijk

Ook bij ons in de praktijk loopt het medicijn gebruik voor pijnklachten en andere gezondsheidsklachten de pan uit. Wanneer de wervelkolom niet goed functioneert, dan heeft dat een effect op de zenuwen die op dat gebied uit de wervelkolom komen. De signalen komen daardoor niet optimaal aan bij de weefsels welke al het werk moeten doen. Spieren, banden en ligamenten gaan slechter functioneren, organen gaan steeds slechter hun werk doen, en het lichaam wordt langzamerhand steeds zieker en komt steeds meer uit balans. Dit is het lichamelijke aspect van klachten hebben.

Emotioneel

Echter is er ook een deel van de mensen waarbij het duidelijk is dat er een emotioneel component aan de lichamelijke klacht vast zit. Sommige mensen zijn zich hier bewust van, andere niet. Maar als men overal al lichamelijke therapieën heeft gevolgd volgens een goed geadviseerd behandelprotocol, zonder het gewenste resultaat, dan is het ook belangrijk om te gaan kijken of er een emotionele, onbewuste reden ten grondslag ligt aan de klacht. 

Vanaf nu kan Nancy ook dit emotionele deel begeleiden via de hypnose. 

Een combi van hypnose en chiropractie

En hoe mooi is het om het emotionele en lichamelijke traject bij 1 persoon te kunnen volgen. 1 persoon die je van binnen en van buiten goed kent, en weet wat je nodig hebt. Maar uiteraard mogen sessies ook los staan van de chiropractie. 

De hypnose kent veel verschillende technieken. Sommige zijn ook bekend binnen de NLP, die noemt men dan de conversationele hypnose. Hiervoor hoef je niet in hypnose. Andere technieken werken met een hypnotische trance, verschillend van minder diep tot heel diep. Het is aan de client zelf, hoe deze zich overgeeft. Alles is een keuze hierin. Maar wees gerust.. Dat stukje kritische brein blijft altijd wel deels wakker, dus bij mij ga je echt geen gekke dingen doen. 

Heb je vragen, wil je wat meer informatie, laat het me dan weten via nancy@natuurlijkchiropractie.nl. En dan kunnen we altijd even bellen of mailen om te kijken wat je hulpvraag is, en wat hierin het beste advies is. 

 

Kosten van de investering in jezelf zijn 130 euro per sessie. Wij werken niet met zorgverzekeringen.

Indien je geen ervaring hebt met hypnose, starten we altijd met een basis van 3 sessies.  Hierin kun je al een hoop rust en inzicht bereiken. Indien men bekend is met hypnose, en makkelijk in trance gaat, kan er van te voren overleg plaatsvinden wat de beste plan van aanpak is, en kunnen er dus sessies los gedaan worden.

Duur 1,5 uur, uitloop mogelijk.

Afspraken gelieve te maken via nancy@natuurlijkchiropractie.nl aangezien hypnose sessies buiten onze reguliere openingstijden vallen.

 

Nooit eerder een hypnotherapie sessie gehad? En heb je vragen over wat je kunt verwachten? Bekijk dan nu dit filmpje. 

 

Nancy is Hypnose Master Practitioner. Zij heeft de opleiding Principles en playground afgerond bij het HIN, het Hypnose Instituut Nederland. De pilots die zij heeft afgerond lieten hele mooie resultaten zien, met klachten die sterk verminderd waren, dan wel verdwenen zijn. De combi met chiropractie is dus super efficiënt. 

 

Moet je altijd lichamelijke klachten hebben om bij mij een afspraak te maken?

ZEKER NIET. Ook als je merkt dat je tegen dingen aanloopt, dat je beperkende gedachten hebt voor jezelf en in dit leven, dat je jezelf graag vrijer wilt gaan voelen. Dit zijn maar een paar dingen van alle dingen die we kunnen doen. Regressies, angsten en fobia's, inzichten, emoties overschrijven.. Het is een greep uit de toolbox van hypnose. En dan samen met het Simpson Protocol, welke zeer holistisch werkt, zijn de resultaten echt wonderbaarlijk te noenem.