Gratis Inloopspreekuur

Deze gaat gewoon door in de corona tijd, alleen dan op afspraak, dus gelieve hiervoor de praktijk te bellen of te mailen.

 

Heeft u klachten, wilt u een 2nd opinie, of heeft u een vraag?

Alles al geprobeerd? Heeft u klachten, maar blijven deze kortdurend opgelost? Wilt u graag op een natuurlijke en gezonde manier, een langdurige oplossing voor uw klachten, zodat u ook op latere leeftijd kunt genieten van uw lichaam? Maak dan een afspraak of wip eens binnen.

 

Iedere dinsdag hebben wij een gratis inloopspreekuur met Gratis Wervelkolomcheck tussen 17.00-17.30 uur.
 

Ivm de blessure van Nancy, vervalt ons vaste inloopspreekuur op dinsdag, Wilt u gratis gecheckt worden of geadviseerd worden, bel dan voor een gratis inloopafspraak naar de praktijk 0299-320455 of mail naar info@natuurlijkchiropractie.nl

De mensen die graag willen weten wat de status van hun werverkolom is, kunnen nu GRATIS en VRIJBLIJVEND hun wervelkolom laten checken. Iedereen is welkom, van jong (baby's zijn ook welkom) tot oud. Als u vragen heeft, is hier ook de gelegenheid om deze te stellen aan de chiropractor. Op deze manier weet u of uw klachten mogelijk uit uw rug vandaan komen en kunt u kennis maken met onze praktijk en de chiropractor die hierin werkt.

*Deze check is een onderzoek van uw wervelkolom. Voor een algeheel onderzoek of het maken van een iDXA scan is er consult volgens afspraak.

De volgende symptomen zijn duidelijk aanwijzingen van problemen in uw wervelkolom:

o HOOFDPIJN
o LAGE RUGPIJN
o NEKPIJN
o WHIPLASH
o SCOLIOSIS
o TINTELINGEN OF DOOFHEID IN DE ARMEN EN HANDEN
o PIJN TUSSEN DE SCHOUDERBLADEN
o TINTELINGEN OF DOOFHEID IN BENEN OF VOETEN