Hypnose Reviews

M.B.  49 jaar uit Hoorn.

Jaren lang heb ik rondgelopen met rugklachten en alle specialisten die ik in die tijd heb bezocht, gaven vaak wel wat verlichting maar dat was dan voor zeer korte duur. De website van Nancy heb ik gevonden op basis van de goede reviews en deze reviews komen meer dan overeen. Ik ben nu ruim 4 maanden verder sinds de eerste behandeling en het voelt allemaal veel beter aan. Parallel aan de rug behandelingen heeft Nancy mij een aantal sessies hypnotherapie gegeven omdat na een bepaalde tijd de vooruitgang van mijn rugbehandelingen wat trager verliep.
Door de hypnose sessies heb ik meer balans kunnen vinden waardoor ik weer verder kon gaan met het herstel van mijn rug.
Er hangt een fijne sfeer in de praktijk en er wordt op een ontspannen manier gewerkt door Nancy en Saskia.

 

Christien uit Volendam

Voordat ik bij Nancy in de praktijk kwam, heb ik jarenlang gemodderd met mijn lichemlijke gesteldheid. Ik liep de fysio plat zullen we maar zeggen. Ik had vaak rugpijn, RSI klachten en winig energie. Sinds ik bij Nancy in de praktijk loop, voel ik mij een ander mens. Ze heeft mij op zoveel verschillende vlakken geholpen. Eerst met haar chiropractie en toen ik haar wat beter leerde kennen, heeft ze mij uitgenodigd om samen met haar en een groepje gelijkgestemden te gaan mediteren en mij gestimuleerd om mij ook op het spirituele vlak meer te gaan ontwikkelen.Ik ben echt enorm gegroeid op vele vlakken sinds Nancy in mijn leven is gekomen. Ik ben echt enorm dankbaar voor haar, ze is echt een heel warm, bijzonder en mooi mens. Sinds kort heeft Nancy naast haar chiropractie praktijk ook een hypnose praktijk en ik heb ook al een aantal mooie sessies van haar mogen ontvangen. Het is echt wonderlijk war ze in een paar sessies voor elkaar kan krijgen. Al na één sessie merkte ik al heel veel verschil. Ik kijk gewoon heel anders tegen mezelf en de wereld aan en dat merk ik ook aan mijn lichaam. Mijn algehele gesteldheid gaat met sprongen vooruit. Ik heb meer energie, minder trek in zwaar en vet eten en ik ben spontaan 4 kilo afgevallen. Hiervoor voelde ik mij vaak onzeker of nerveus als ik naar een feestje moest of als ik iets nieuws ging doen. Dat geveoel heb ik dankzij Nancy kunnen shiften. Mede daardoor heb ik eindelijk de stap durven zetten om met een opleiding te beginnen. Iets wat ik een jaar geleden echt nooit gedurfd had.

Lieve Nancy, dank je wel! Je bent echt een prachtig mens.

 

Angelique uit Volendam

Ik loop al een aantal jaren bij Nancy voor diverse klachten.
Nancy wilde bij mij hypnose doen. Gewoon effe kijken hoe ik hierop reageerde.
Heel mooi en apart om te ervaren waar je komt, bij je onderbewuste zijn, heel mooi en bijzonder.
De klachten die we hadden aangepakt, zijn ook stukken minder geworden.
Kortom, een erge mooie ervaring.

 

Pat McMahon, coach/trainer uit de USA. (Vertaling)

Ik heb nu 3 hypnosesessies gehad van Nancy via zoom en ik heb een groot verschil gemerkt. We hebben gewerkt aan verschillende "geloofspatronen", ervaringen uit het verleden en verschillende gedragpatronen welke ik wilde veranderen. Ik ben erg blij met alle veranderingen. Het ging vanzelf. Nancy is erg professioneel en bekwaam in haar werk. Ik zal in de toekomst zeker weer met haar samen gaan werken.

 

M. Drent

Ik heb Nancy als een fijne hypnotherapeut ervaren. Ze is betrokken en komt snel tot de kern. Ze beschikt over mooie technieken die bij mij in één enkele sessievoor een blijvend positief resultaat hebben geleid. Dankjewel Nancy!

 

Christophe D.

Nancy is een uitstekende therapeute die vanuit haar chiropractor achtergrond de uitzonderlijke combinatie kan leggen met de modernste hypnosethechnieken. Ik heb dit zelf mogen ervaren na een rug-en bekkenprobleem. Nancy is onwaarschijnlijk efficiënt en kan snel haar intuïtie inschakelen mede omdat ze zoveel praktijk ervaring heeft. Deze 5 sterren zijn meer dan verdiend. Ik kan Natuurlijk chiropractie aan iedereen aanraden.

 

Juliette,

Een paar maanden geleden heb ik meerder hypnose sessies gehad bij Nancy. We merkten dat ik niet genoeg baat had bij alleen de chiropractie hebandelingen. Nancy stelde voor om op een diepere laag aan de slag te gaan samen.

Ik was nog nooit eerder onder hypnose geweest en had besloten het over mij heen te laten komen. Het verbaasde mij hoe snel ik de controle los kon laten bij Nancy en mij overgaf aan haar stem, terwijl ze mij door de vragen heen begeleide. Nancy heeft mij tijdens de hypnose geleerd om negatieve gebeurtenissen met negatieve gevoelens plaats te laten maken voor vergeving, acceptatie en goede, positieve, veilige gedachten. De sessies waren soms emotioneel en verwarrend op dat moment.

Nu maanden later zie ik dat ik mijn oude gedrag en emoties bij soortgelijke gebeurtenissen steeds minder voorkomen. Ik herken mijn oude gedrag veel sneller en ik heb op dat moment de kans om aan mooie gebeurtenissen en veiligere plekken te denken. Tijdens de hypnose hebben we hier aandacht aan besteed. Uitzoeken waar dit oorspronkelijk vandaan komt, is een deel van de hypnose. Ik leerde mijn eigen gedrag te begrijpen en het los te koppelen van situaties in het heden.

Inmiddels heb ik veranderingen in mijn leven doorgevoerd die mij een stuk beter laten voelen. Mijn fysieke klachten waarvoor ik in eerste instantie kwam, zijn er nog wel, maar ze zijn niet meer continu op de voorgrond zoals voorheen wel het geval was.

Nancy leerde mij op een rustige en veilige manier met mezelf aan de slag te gaan. Samen gingen we op zoek naar mijn (innerlijke) pijn om het vervolgens ook proberen te heolen. Ik mij gelijk vanaf het eerste moment op mijn gemak gevoeld bij Nancy. Het is een persoonlijke reis die je ondergaat, ik was kwetsbaar, maar ik voelde en merkte aan alles dat Nancy onvoorwaardelijk met mij mee ging.

 

Marine, (vertaling uit het Engels)

Ik raad deze sessie voor 100% aan! Het was de eerste keer dat ik een hypnotherapeutsessie meemaakte.
Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar alle instructies waren duidelijk tijdens de hele sessie.
Het was een geweldige ervaring die mezelf in staat stelde mijn wonden uit het verleden te laten helen en sommige aspecten van mezelf te laten groeien voor de toekomst.

 

S. uit Volendam

Top ervaring!!
Ik zat er helemaal doorheen en Nance heeft mij hier doorheen geholpen middels een groepssessie hypnose. Een hele aparte ervaring waardoor ik de volgende dag met een lach op mijn gezicht wakker werd! Nog steeds trouwens!!
Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken en raad iedereen aan hier aan mee te doen.