Tarieven iDXA

Indien er een indicatie is voor het maken van een scan aan het begin van uw behandeltraject dan zal dit met u overlegd worden. Deze scan houdt dan in:

Beeld van de gehele wervelkolom en osteoporose meting van de lage rug en beide heupen       Kosten € 90,00

 

Is deze scan verplicht?

Nee uiteraard niet, maar als u naar de tandarts gaat is het belangrijk dat deze een goed inzicht heeft over de status van uw gebit. Hetzelfde geldt voor uw chiropractor en de status van uw wervelkolom. Op deze manier kunnen we een betere prognose geven en is er een grotere veiligheid m.b.t. behandelingen. Indien er een indicatie is om de scan wel te doen, dan wordt dit van te voren overlegd met u. 

 

Bent u geen cliënt bij ons, maar wilt u ook een scan doen in verband met langdurige klachten? Dan kan dit uiteraard ook.

Overige scans

Gehele wervelkolom scan voor en zijkant € 65,00

Vetpercentage meting € 60,00.  

Osteoporose meting € 60,00

Uitleg van de scan € 56,00, indien deze gewenst is. Zonder uitleg geven wij de afdrukken mee op papier welke u kunt geven aan uw eigen therapeut ter interpretatie. Let er wel op: Wij zijn geschoold om deze scan en rontgefoto's te lezen. Dit is bij veel andere disciplines niet het geval. Vraag daarom uw therapeut of hij/zij dit kan.

TIP! Wilt u de uitleg hebben en loopt u tevens met klachten. De scan laat alleen structuur zien. Geen functie beperkingen en scheefstanden wat mensen wel vaak denken. Wij adviseren u dan om i.p.v. de uitleg in te boeken, een eerste consult in te boeken. Voor 92,50 euro heeft u namelijk het gehele lichamelijk onderzoek erbij incl. alle uitleg, waardoor er een algeheel beeld geschetst kan worden. Dus i.p.v. 90+56 euro (scan uitgaande van de volledige scan, en uitleg structuur van de wervelklom) betaald u 90+92,50 euro voor de scan en volledig lichamelijk onderzoek en uitleg van het lichamelijk onderzoek en uitleg van de scan. U betaald iets meer, maar dan heeft u ook alle informatie bij elkaar!

 

Maak nu een afspraak via onze online inboekpagina; Klik hier. Scans kunnen binnen en buiten openingstijden gedaan worden. (Als u geen cliënt bent, en tevens een uitleg wilt, dan kunt u dit alleen telefonisch inboeken. Dit omdat we altijd proberen om de scan en uitleg samen te boeken voor u en we 2 aparte agenda's hiervoor hebben.) Komt de tijd niet overeen online, bel ons dan om in overleg een scan in te boeken. 

 

Voor vergoedingen van de iDXA scan, vraag de verzekering. Dit is per verzekeraar verschillend.

 

Bent u werkgever en wilt u uw werknemers motiveren tot een gezonde levensstijl en zo uw ziekteverzuim verlagen? En wilt u daarbij meerdere scans afnemen? Mail ons dan voor een mooi aanbod.

Bent u Personal Trainer en wilt u een samenwerkingsverband om uw cliënten naar ons door te sturen? Dan gaan we graag even om de tafel zitten met u.

 

 

afbeelding van Tarieven iDXA

Al onze scans worden beoordeeld door een erkend radioloog van de DC klinieken. Dit betekend dat wij volgens het IDXA protocol werken welke is goedgekeurd door de IGZ.

afbeelding van Tarieven iDXA