Klantervaringen

Anoniem

Op 15 augustus 2015 werd mijn zoon Keano geboren. Na een zware bevalling van 24 uur die uiteindelijk resulteerde in een keizersnede kwam hij op de wereld. Vanaf dag twee huilde Keano, niet een klein beetje maar hartstochtelijk!! In het ziekenhuis wisten ze er geen raad mee. Na een week zijn we thuisgekomen en het huilen ging dag en nacht door, Terwijl hij 24 uur achtereen bij me lag en soms eventjes in slaap viel. De hele dag liep ik of een ander met hem door de kamer alleen maar om hem stil te krijgen. Het was heel zwaar. Na twee weken kregen we van iemand het advies om een afspraak bij een chiropractor te maken. Zo ben ik met Keano bij Nancy terecht gekomen, ik kon dezelfde dag nog komen. Alleen al het feit dat er iemand met verstand van zaken naar hem keek was al een hele opluchting. Er bleek door de zware bevalling iets niet goed te zitten in z'n nekje, hij wilde ook nooit op z'n rugje liggen. Er bleek mede ook weer door de bevalling ontzettend veel stress in z'n kleine lijfje te zitten. Stapsgewijs heeft Nancy Keano op een heel zachte liefdevolle manier behandeld. Ik kom er nu een jaar en gelukkig gaat het steeds beter met Keano. Ik adviseer elke ouder met een huilend kind dit te laten behandelen zo snel mogelijk om veel stress en ellende te voorkomen. Met heel veel dank aan Nancy zie ik mijn zoon steeds meer vooruitgaan.

M. Tol

Klachten kind en daarna hele gezin onder behandeling

Al vanaf 2006 komen we bij Life Chiropractie/Praktijk Chiropractie Volendam. Eerst met mijn jongste van toen 2,5 jaar, omdat hij niet goed sliep. Er bleken (nek)wervels niet goed te zitten. Twee jaar later waren we allemaal onder behandeling bij Nancy en Mark. We laten ons al die jaren al ongeveer eens per 2 of 3 maanden behandelen en voelen ons daar goed bij! Door de behandelingen blijft je wervelkolom op de goede plek en worden je zenuwen niet gehinderd door blokkades. Dit vond ik vooral in de groei erg belangrijk voor de kinderen. Doordat we zo tevreden zijn over de behandelingen, hebben we al veel familie, collega's en kennissen doorverwezen naar de praktijk. Het prettige aan de praktijk is dat ze meteen een plekje voor je vrij maken als je plotseling erge klachten krijgt. Je kunt dan meestal dezelfde dag nog terecht en voelt na de behandeling meteen verlichting van je pijn. Zelfs op vakantie kunnen ze je helpen. Mijn man kreeg jaren geleden in Mallorca hele erge rugklachten en Nancy regelde dat hij meteen in Palma behandeld kon worden door een bevriend chiropractor!

Bert Slegt

Een tevreden “patiënt” sinds 2009……….

Al vele jaren ben ik naar volle tevredenheid bezoeker van de praktijk in Volendam. Altijd een vriendelijk ontvangst in een gezellige ambiance. Maar het belangrijkste is natuurlijk de behandeling. I.v.m. mijn rugklachten bezoek ik dus al jaren de praktijk en iedere keer weer loop ik tevreden de deur uit. Er zijn wel eens momenten dat ik denk; kan ik niet stoppen? Maar dat zit er voorlopig toch niet in. Als er b.v. door omstandigheden een langere periode tussen de afspraken zit ga ik toch merken dat ik niet zonder kan. Voorlopig zijn ze in Volendam dus nog niet van mij af.

Gefeliciteerd met jullie 15 jarig jubileum in Volendam,

Bert Slegt.

Maria

Rugpijn

Maria, 55 jaar uit Purmerend verteld: Ik had al een paar weken heel veel pijn in mijn rug. Ik dacht eerst dat het spit was maar dit duurde nu wel erg lang dus ben ik op advies van een vriendin naar de chiropractor gegaan. Nadat ik eerst ben onderzocht kreeg ik mijn eerste behandeling. Dat valt niet mee als je heel veel pijn hebt. Maar na ongeveer 10 minuten was de behandeling afgelopen, en toen adviseerde de chiropracter mij om eerst even een klein stukje te gaan wandelen voor ik naar huis ging. Toen gebeurde 's avonds het wonderlijke, de pijn was voor een groot deel verdwenen. Ik kon mijzelf weer enigsins redden. Na een aantal behandelingen waren mijn pijnklachten bijna helemaal weg. De oorzaak bleek en geval van een trauma te zijn waardoor mijn wervels scheef zijn gaan staan. Ook wordt de slijtage in mijn nek behandeld. Ik ben tot nu toe heel erg tevreden over de behandelingen en begeleiding, ik vond het toch eerst wel eng om te gaan maar ik ben nu heel blij dat ik naar het advies van mijn vriendin heb geluisterd.

C. Karmelk-van Geemen

C. Karmelk-van Geemen, 72 jaar uit Purmerend vertelt:

"Zomer 2008 werd er bij mij een Hernia vastgesteld. Veel pijn, een operatie was geen optie. Wat nu..........? Van mensen in mijn omgeving vele raadgevingen.?'t Werd de chiropractor, met de nodige argwaan. Na een goed intake gesprek, waar ook mijn hartfalen besproken werd, ging Nancy aan't werk. Na enkele behandelingen, kon ik weer beter lopen en de pijn werd duidelijk minder.?Na 4 maanden was het leed geleden, 1x p.maand nog een "onderhoudsbeurt". Totdat ik in jan.2009 mijn bovenarm brak. Na het herstellen van de breuk, was het voor mij duidelijk. Voor therapie weer naar de chiropractor. 't Is allemaal weer goed gekomen, ik zit weer in de fase "onderhoud". 't Geeft een gerust gevoel, dat naast de therapie, goed gelet wordt op de reactie van mijn hartfalen."

Nicole

Een tevreden patiënt Nicole uit Monnickendam

Ikzelf zit al een aanta jaren bij depraktijk en sinds ruim een maand is ook mijn zoontje van 4 onder behandeling. Merk nu al duidelijk verschil, hij slaapt veel beter, is vrolijker, minder woede uitbarstingen. We zijn er nog niet maar nu al veel beter. Nancy is een fijne vakvrouw met hart voor haar werk!

Monique

Al meer dan 4 jaar liep ik met stuitklachten. Van de fysio naar de bekkenfysio tot aan de pijnpoli die mijn zenuwen rond mijn stuit heeft platgespoten, niets hielp. Uiteindelijk bij Nancy terecht gekomen. Het heeft een tijdje geduurd, maar langzamerhand kwam er verbetering in. In overleg met Nancy hebben we mijn bekkenfysio weer ingeschakeld en tegelijk met de behandeling mijn bindweefsel in de stuitomgeving losgemaakt. Nu kan ik eindelijk weer een aantal uren achtereen, zonder pijn, achter mijn bureau zitten.
Eens in de 2 maanden heb ik nu nog een behandeling om het hele gebeuren weer even te fine-tunen.
Nancy, super bedankt dat ik mijn werk weer normaal kan uitvoeren, ik had de hoop al bijna opgegeven.

M. Wessels, Volendam

In 2017 werd ik getroffen door een herseninfarct en hield hieraan onder meer een verlamming in mijn linkerarm over. Tevens liep ik al 20 jaar met een hakverhoging in verband met een beenlengte verschil. Hierdoor had ik erg veel rug-en-nekklachten. Sinds midden 2018 kom ik bij Nancy en zijn mijn nek-en-rugklachten minimaal geworden. Tevens gaat het herstel van mijn arm steeds beter, en loop ik niet meer met een hakverhoging.

G. Padt

Goedenavond,

Ik wil graag iets kwijt over mijn positieve ervaring bij mijn Chiropractor N. Schilder.

Ik loop ongeveer al 28 jaar met klachten bij het opstaan in de ochtend met stijve en tintelingen in mijn vingers. En deze klacht kwam in avond ook in lichte vorm terug. Daarnaast had ik ook nog andere klachten waaronder rug, nek en knie klachten. Voor mij was het een hele verbazing dat ik na 1 behandeling al gelijk verbetering voelde qua vingers, en nu ik meerdere behandelingen heb gehad is het dusdanig verbeterd dat ik bij het op staan bijna geen last meer heb van mijn vingers. En de rest van de klachten zijn ook sterk verbeterd. 

Ik kan het iedereen aanraden die misschien al jaren met pijntjes lopen en waar de doktoren niet meer uitkomen eens langs te gaan bij een Chiropractor. 

Ga eens langs voor een gesprek. 

G. Schilder, Volendam

Onze zoon is sinds de geboorte onder behandeling bij Nancy vanwege een snelle bevalling als sterrenkijker. Resultaat hiervan: nekklachten.
Na een intensieve periode van behandelingen ging het met stappen vooruit (minder huilen en sliep beter), aansluitend zijn wij doorgegaan met onderhoudsbehandelingen. Hij ervaart weinig tot geen klachten meer.

Eind 2020 is hij opgenomen geweest in het ziekenhuis en revalidatiecentrum voor 8 weken in verband met de diagnose ADEM. Alle functionaliteiten (bewegen van armen/benen, praten, eten/drinken) waren compleet uitgeschakeld en het was de vraag of hij het überhaupt zou overleven.

In deze heftige periode is gestart met fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. In het ziekenhuis mocht de chiropractor niet op bezoek komen van de artsen vanwege het feit dat chiropractie alternatief is. Wij hebben toen wel veelvuldig contact gehouden met Nancy. 

Na thuiskomst uiteraard Nancy meteen uitgenodigd om de behandelingen weer voort te zetten, meerdere malen per week.
Mede dankzij Nancy is het herstel heel voorspoedig verlopen en hebben wij gezien dat wonderen toch nog bestaan.

De neuroloog gaf aan dat Scott zijn rechterhand/arm nooit meer zou kunnen gebruiken en nooit meer zou kunnen lopen. Om deze reden moesten wij een rolstoel aanvragen. Nancy heeft altijd gelooft dat Scott beter kon dan het eindstation dat de neuroloog aangaf, en zij motiveerde ons ook zo te denken. Onze instelling was dus ook dat wij als doel zouden hebben dat Scott zelf en zelfstandig lopend bij de neuroloog binnen zou wandelen om te laten zien dat de wonderen zeker bestaan en dat de neuroloog niet gelijk zou krijgen. Dat is ons gelukt!

Na anderhalve maand kwamen wij op controle bij de neuroloog en hij was heel erg verbaasd dat hij lopend de kamer binnen kwam met zijn hand in de lucht. De rolstoel is rond die tijd ook weer de deur uit gegaan!

Scott gaat nog steeds veel vooruit en wij blijven dan ook doorgaan op deze weg zodat hij nog sterker wordt of misschien nog wel sterker dan andere kinderen omdat hij dit meegemaakt heeft. 

Om deze reden willen wij Nancy graag bedanken voor de diverse huisbezoeken die zij met liefde heeft gedaan (ook in de weekenden/feestdagen). 

Je bent een engel.
Nogmaals bedankt!

 

Olaf, Volendam

Rond mijn 18e ben ik voor het eerst door mijn rug gegaan en de afgelopen 24 jaar gebeurde dit met enige regelmaat. Het ene jaar wat vaker dan het andere jaar, maar elk jaar wel enkele keren, vaak zonder duidelijke oorzaak. Door de jaren heen heb ik diverse therapieën en trainingen gedaan, meestal met een positief effect, maar helaas altijd tijdelijk. De rugklachten zijn gebleven en met name op het gebeid van sport heeft dat me aardig beperkt. Daarom ben ik altijd zoekende naar een oplossing. Via via kwam ik bij Nancy terecht. Na het maken van een scan bleek, volgens verwachting, dat mijn rug in slechte staat verkeerde. Het was de rug van een 70 jarige. Het gevolg is dat de beginfase met meerdere behandelingen per maand wat langer heeft geduurd dan gemiddeld, maar al vrij snel merkte ik toch verschil; de klachten werden minder en mijn houding werd beter. Na enkele maanden is zelfs de constante stijfheid uit mijn onderrug verdwenen. En voor het eerst sinds jaren heb ik een reeks van 6 maanden zonder noemenswaardige klachten bereikt waarin ik zelfs fanatiek heb kunnen sporten. Dat kon ik me vorig jaar nog niet voorstellen. Al met al functioneert mijn rug gewoon veel beter dan voorheen. 

Maaike S.

Ik kwam bij Nancy terecht omdat onze zoon Mike, destijds 5 jaar, al slaapproblemen had vanaf zijn geboorte, vaak boos was en snel huilde. Zijn school resultaten (kleuterschool) werden ook al slechter, en hij bleef heel klein. Nancy constateerden een aantal blokkades in zijn wervelkolom. In haar lezing had ze uitgelegd wat voor effect dit had op het gehele lichaam. Nadat we een aantal behandelingen hadden gehad, sliep hij beter, ging hij groeien en werd hij minder boos. Op school ging het nu ook goed. Nu zijn we allemaal onder controle om de paar weken/maanden om onze rug zo goed mogelijk blokkade vrij te houden en daar voelen we ons top bij.

Een blije client

Via geven en nemen mocht ik een behandeling van A tot Z aannemen. Gratis en voor niets. Na een aantal behandelingen voel ik me al een stuk beter en veel minder gestresst. Het is niet even gewoon een krakje. Na een scan van me rug kwamen al mijjn blokkades goed in beeld. Er werd een gericht behandelplan gemaakt. Ik ga al aardig zonder pijn mijn dagen door en me lijf weet weer het juiste te doen. Mijn dank is zeer groot. Een dikke 10 voor jullie liefde, ook voor jullie vak en werkwijze.

Kees & Nel

Ontwikkelingsachterstand/onrustige baby

Onze dochter was elf maanden toen we voor het eerst bij Nancy waren voor een consult. Ze werd ’s nachts elke 2 uur wakker, hield niet van rollen, had weinig kracht in haar benen en werd heel erg boos als ze op haar buik werd gelegd. Al na de eerste behandeling zagen wij direct verbetering, na een paar behandelingen sliep ze stukken beter (en wij ook!) en ging ze motorisch hard vooruit. We hebben nooit de indruk gehad dat de behandelingen pijnlijk waren voor haar. Hadden we maar tien maanden eerder gebeld!

Na alle goede resultaten bij onze dochter zijn wij zelf ook onder behandeling gegaan bij Mark en Nancy. Na jaren van fysiotherapie zijn mijn rugklachten zo goed als weg.

Kees & Nel

S. Schilder

Huilbaby

S. Schilder, Volendam, en moeder van een zoontje van 5 weken verteld: Jullie hebben van ons kleine mannetje van 5 weken oud een vrolijk en opgewekte baby gemaakt en dat is zoveel waard!! Door de bevalling zat er wat niet goed in zijn nek en onderrug en er stond veel spanning op zijn buikje en borst. Hij huilde regelmatig en worstelde de hele dag met zichzelf, je zag aan hem dat hij niet lekker in z’n jonge velletje zat. En dat doet zeer bij papa en mama. Al na de eerste behandeling was er een wezenlijk verschil. Achteraf jammer dat we niet eerder zijn gekomen, dan zou hij de eerste 5 weken van zijn leven een stuk aangenamer hebben ervaren.?

Kelly

Lang nagedacht of ik een afspraak moest maken want had veel verschillende soorten behandelingen gehad voor ik bij Nancy in de praktijk kwam. Echter had ik niet altijd goeie ervaringen vooral met de dagen na alle behandelingen die ik hiervoor had. Ik was vooral bang om behandeld te worden en weer een nieuwe start aan te gaan met me lichaam na al die verschillende reacties van de behandelingen. 
Nu weken laten ben ik zo super blij en reageert mijn lichaam zo goed en voel al duidelijk verschil. Nancy gaat samen met jou maar vooral samen met je lichaam een behandeltraject aan. Ik kan het iedereen aanraden om naar Nancy te gaan als je problemen hebt! TWIJFEL NIET en plan een afspraak in het is het meer dan waard!

Saskia, Volendam

Voordat ik bij Nancy kwam, kampte ik elke dag met hevige lage rugpijn en had ik erg vaak hoofdpijn. Ik slikte hiervoor erg veel paracetamol en ibuprofen.
In januari 2018 ben ik begonnen als assistente in de praktijk en maakte ik kennis met chiropractie. Ook werd er een scan gemaakt van mijn wervelkolom. Het bleek dat mijn onderste tussenwervel verdwenen was en dat ik al slijtage had in mijn bovenrug. Verder stond mijn nek té recht. Werk aan de winkel dus. Sinds februari 2018 lig ik zeker 2 x per week op tafel, heb ik mij verder verdiept in chiropractie en heb ik al verscheidene seminars bezocht. Ik voel mij sterker, fitter, ben veel positiever en heb zo aanzienlijk minder pijn dat ik mij niet meer kan herinneren wanneer ik voor het laatst nieuwe pijnstillers heb gekocht. Ik raad het dus iedereen aan. Bezoek regelmatig de chiropracor!

C. Kat, Purmerend

Mijn man loopt al langer bij chiropractie Natuurlijk,  en gaf mij al langer aan dat het voor mij ook goed zou zijn.

Ik zag dat niet zo zitten,  ik hou er niet van als andere aan mij zitten en ik mankeer ook nooit zoveel.  Dus niet nodig vond ik.....

 

Tot ik een paar weken geleden even een tafeltje opzij wilde zetten en het in mijn onderrug schoot.  Ik dacht nog...Dat loop ik er wel weer uit! Nou mooi niet! Het werd alleen maar erger.  Naar de dokter,  allerlei pijnstillers gekregen.  Werd nog steeds niet beter. Toen toch maar met mijn man mee naar Nancy , zij zag meteen hoe en wat. En vroeg mij om naar de bijeenkomst te komen voor de informatie wat en hoe over je wervelkolom. En eerlijk waar, er wordt je zoveel duidelijk. Ze legt alles goed uit, je kan je vragen stellen. 

 

Ik ben nu een paar weken verder en voel mij heel wat beter als toen ik binnen kwam. Het is een fijne praktijk,  warme lieve, duidelijke mensen. 

Ik blijf hier zeker in onderhoud!

 

 

L. uit V.

Voor mij is het na de intensieve behandeling, twee keer per week, en nu met meer tijd ertussen, het punt gekomen dat ik kan zeggen dat de klachten waar ik voor bij je terecht kwam geen invloed meer hebben op mijn dagelijks leven. Dit is wat ik er graag mee wilde bereiken, gewoon geen pijn meer, en dat doel is inmiddels bereikt. Ik kan weer lekker sporten, tijdens mijn werk voel ik me goed. Dus al met al ben ik zoals het nu gaat helemaal tevreden en blij dat mijn lijf weer werkt zoals het hoort. Het is stabiel, en het is niet zo dat ik snak naar de datum dat ik weer naar je toe moet. Dit bedoel ik natuurlijk niet verkeerd, maar in de context van dat mijn lichaam het zelf goed aan kan, en niet zo van, morgen mag ik eindelijk weer naar Nancy want ik houdt het niet meer uit van de pijn. ????????. Een heel goed teken vind ik zelf, en daar wordt ik dan ook blij en gelukkig van! En ik hoop dat dit zo blijft, zodat ik in 2021 lekker door kan gaan met alles wat ik nu allemaal weer kan zonder pijn. Ik heb er vertrouwen in dat mijn lichaam en geest het aan kunnen!

 

Elles, Volendam

Onze Julia was veel aan het huilen en als ik haar neer lag, werd het alsmaar erger. Vanaf de eerste keer dat ik bij Nancy ben geweest met onze baby is het al een stuk beter gegaan. Ze is nu veel relaxter en makkelijker en daardoor ben ik ook rustiger en geniet ik nu pas van haar zoals het hoort. 
Had ik het maar bij onze eerste dochter ook geweten, want die had dit ook en daar hebben we veel dagen en nachten mee gezeten. 
Ik raad iedereen aan, als je een huil baby hebt, ga eerst naar Nancy want het kan je een hoop stress en ellende besparen.