5 manieren om rust in je lichaam te brengen

Waarom zou je deze cursus doen?

Herken je dat gevoel dat de stress je lichaam overneemt? Je spieren raken gespannen, je gaat hoog ademhalen, en je voelt je soms compleet overweldigd door alles wat er gebeurd. Het leven neemt je mee, op een manier waarin je soms geen grote controle hebt, met als gevolg dat je soms niet meer helder nadenkt en de verkeerde dingen doet en zegt. Of.. je merkt dat je je niet eens zo onrustig voelt, maar je krijgt het gewoon niet voor elkaar om ontspannen in de stoel te zitten, met ontspannen nek- en kaakspieren.

Stel je eens voor dat je jezelf terug kunt brengen naar een rustig lichaam en rustige geest, iedere keer weer, als het leven je even overweldigd, of als het even een loopje met je neemt. Of als je er gewoon even aan wilt werken om spierspanning uit je lichaam te werken. Deze 5 manieren kun je zo implementeren in je leven. En het mooie is.... Jij bepaald hoeveel tijd je aan deze manieren wilt besteden per dag want soms heb je meer tijd dan anders. 

 

Wat zit er in deze cursus?

Met deze cursus leer je je lichaam in rust te brengen via bewustwording van je lichaamsprocessen, trucs om je lichaam rustiger te maken, je geest tot rust te brengen en emoties te veranderen op een simpele en effectieve manier

Een ontspannen lichaam is een ontspannen geest. Een ontspannen geest is een ontspannen lichaam. Je brengt hierdoor je lichaam in een staat van Helen, zodat je lichaam van binnenuit kan helen, en jij je beste leven kunt leiden vanuit je centrum.

In plaats van dat het leven met jou een loopje neemt, neem jij een loopje met het leven, en creëer je bewust wat jij zelf wilt, terwijl er rust in je lichaam is.

Met deze mini-cursus neem ik je mee in

  • meditatie
  • ademhaling
  • zelf je gevoelens veranderen
  • vergeving
  • een tool hoe je je energie hoog kunt houden gedurende dag zonder te hoge spanning te creëren in je lichaam.

Dit is in de vorm van geschreven materiaal en video's. Het geschreven materiaal geeft je de informatie achter deze 5 manieren. De video's zijn er om je te begeleiden, zodat je gewoon mee genomen kunt worden in de ervaring.

Je zult deze manieren kunnen toepassen in je dagelijks leven, en je zult dan ook zeker merken dat je lichaam gelijk veranderd wanneer je 1 van deze manieren tot uitvoer brengt.  En deze methodes hoeven niet lang te duren. Met een paar minuten kun je je lichaam al veranderen. 

 

Wat is het resultaat?

Het resultaat is een meer ontspannen lichaam en geest. Maar dit is niet het enige wat er zal gebeuren. Wanneer jij meer ontspannen bent, dan zullen de mensen om je heen ook meer ontspannen zijn. Oftewel.. je hele omgeving wordt beïnvloed, en jij wordt een betere en lievere partner, vriend, ouder, kind etc. Als jouw frequentie veranderd, dan veranderd ook de frequentie van de mensen om je heen, wat betekend dat er een mooiere wereld zal ontstaan. En dit start simpelweg bij jou! Bij de mensen die hier het werk voor doen. Het 'ripple-effect' doet de rest.

 

Wat is de investering en waarom zou je deze investering doen?

De kosten van deze cursus kosten 47 euro.

Denk je nu zoveel geld, ik kan dat niet betalen? Dan wil ik je uitleggen dat 1 chiropractie sessie duurder kost dan deze investering. En deze investering gaat je zeker minimaal 1 sessie besparen van mij of welke therapeut dan ook, en waarschijnlijk wel veel meer sessies in jouw toekomstige jaren. 

Ik heb zoveel mensen in mijn praktijk lopen die zoveel spanning in hun lichaam hebben. Ik weet ook dat deze spanning niet op te lossen valt met alleen lichamelijk werk. Het betekend dat mensen veel meer geld kwijt zijn aan mijn sessies.

Ik zie ook dat hun emotionele status het lichaam volledige uit balans trekt. Sommige mensen komen hierdoor 2-3 wekelijks langs. Iets waarvan ik weet dat hier meer tijd tussen kan zitten wanneer je emotioneel jezelf beter ondersteunt met deze geweldige tools. Dus als je zegt "ik heb hier het geld niet voor', en je loopt bij een of meerdere therapeuten, dan weet ik zeker dat deze aankoop je letterlijk en figuurlijk 'winst' gaat opleveren. 

 

Ja, ik wil rust in mijn lichaam!

Start nu!

 

Mocht je ergens tegen aan lopen, aarzel dan niet om even een mailtje te sturen naar nancy@natuurlijkchiropractie.nl.

 

 

Reviews:

Miriam Leeflang, Dec 14, 2022, 5 sterren
Goeie oefeningen , niet te ingewikkeld, makkelijk te onthouden. en lekker duidelijk uitgelegd door Nancy . Zij begeleidt je op een prettige manier door de cursus heen.  

 

Mariska Bond, Dec 20, 2022, 5 sterren
Praktisch mindful, top!
Deze cursus is compact, kost relatief weinig tijd terwijl je ondertussen krijgt aangereikt hoe je op de juiste manier kunt ontspannen en een betere versie van jezelf kunt worden. 

 

Petri Buijs, Dec 14, 2022, 5 sterren
Deze mini-cursus van Nancy zit super duidelijk en helder in elkaar.
De verschillende onderdelen zijn door film, audio en tekst goed te volgen. En belangrijker natuurlijk: ze voeren je langs 5 manieren die met elkaar samenwerken om jou je lichaam en de werking van spanning hierop beter te leren kennen. En de oefeningen leren je om deze spanning los te kunnen laten.
Doen, je zal een hoop leren en je beter gaan voelen!

 

 

afbeelding van 5 manieren om rust in je lichaam te brengen