04-04-2023

Hoe open ik mijn hart?

Herken je dat gevoel dat je compleet geen gevoel van liefde meer kan ervaren. Het leven is even niet makkelijk en je merkt dat je een grote muur om je hart hebt gebouwd wat er voor zorgt dat je niet meer in je hart kunt zitten. Niemand kan meer binnen dringen, waardoor je niet meer gekwetst kan worden. Maar dat betekend ook dat je niets meer kunt ontvangen.

Maar is dit nu wel de beste manier? Want door je leven te leven vanuit een gesloten hart kun je ook niet meer goed invoelen. Want dat was nu net de reden dat je je hart gesloten hebt; om niet meer te VOELEN! En als je niet meer kunt invoelen, hoe weet je dan dat je de juiste keuze hebt gemaakt, op alle wegen in je leven? Qua werk, qua partner, qua kennissen of vrienden die in je leven komen (ook degene die het niet zo best met je voor hebben).

Als je je hart open zet dan mag je meer gaan ervaren zoals liefde en dankbaarheid maar ook zeker op het gebied van intuitie! Deze gevoelens zijn hoog in frequentie en zullen je lichaam helpen zich te herstellen waardoor je je beter gaat voelen op alle fronten. Hoe weet ik dit? Ik weet zelf nog wel dat ik in een week long van Joe Dispenza zat en we moesten dankbaarheid in gaan zetten om ons hart coherent te maken met ons lichaam. Als dat gebeurd dan verhoogd dat de functie van je lichaam en geest enorm en verbeter je je gezondheid. Iedereen ging de emotie in, maar ik niet. Ik wist niet wat ik moest voelen. Ik kwam er niet uit. Joe loste dat op voor mij en vele andere mensen door filmpjes te gebruiken waarin dit gevoel werd opgeroepen. Het zat er dus wel, alleen ik kon er niet bij vanuit mezelf. Naarmate ik meer werk van Joe DIspenza en anderen heb gedaan, kon ik dat gevoel steeds meer uit mezelf halen. En nu is het geen probleem meer. Ik kan het voelen. En ja af en toe gaat mijn hartje weer dicht, maar ik weet ook dat ik hem ook weer bewust open kan zetten. Met keuzes, maar door ook onderstaande cursus te gebruiken die ik voor jullie gemaakt hebt, zodat ik me hart meer open kan gaan zetten als ik even wat meer in de beschermingsmodus ben gaan zitten. 

 

Dus merk jij ook, dat je hart vaker "op slot" zit?
Wil jij jouw hart graag meer openen en zo meer connectie krijgen met de mensen om je heen?
Meer liefde en waardering in je leven ervaren? Dan is dit je kans!

Ik heb een 12 daagse hart connectie/opening oefening gemaakt speciaal hiervoor. Mensen ervaren deze als helemaal fantastisch.
Klik hier om jezelf aan te melden voor deze mooie 12 daagse oefening: 

 

Gerelateerde artikelen