30-11-2021

Gebruik essentiële oliën

In de praktijk gebruiken we sinds kort de essentiele olien van Young Living, de puurste essentiële olie die er is, en die op verantwoorde manier gemaakt wordt. Wij zij er in ieder geval gek op. De resultaten zijn ook erg goed. Vanwege die reden, hebben wij besloten rollers te maken voor onze klanten. Een olie zelf kopen is een stuk duurder, dus dit is een betaalbare manier om iemand te kunnen ondersteunen om nog sneller te herstellen op een fijne en natuurlijke manier. Af en toe zullen wij een olie delen in de nieuwsbrief. 

 

Essentiële olie voor meer balans in je lichaam

De olie is een kracht gevende mix van essentiële oliën dat zowel het fysieke als de spirituele aspecten van het lichaam ondersteuning geeft, om gevoelens van kracht, moed en zelfvertrouwen te verhogen in tijden van tegenspoed. De olie is bekend om zijn beschermende kwaliteiten en kan het lichaam helpen om zelf zijn balans en richting te corrigeren. Valor kan ook worden gebruikt voor rug-gerelateerde aandoeningen, zoals scoliose en pijn. Kinderen die hyperactief zijn of worstelen met ADHD kunnen ook ondersteuning vinden bij deze olie.

 

De frequentie van het lichaam

De reden van deze bijnaam is de frequentie (MHz). Valor olie resoneert op 47 MHz. Het normale bereik van de menselijke wervelkolom ligt tussen de 45-55 MHz. Het optimale niveau van een gezonde wervelkolom is 48 MHz. Door de frequentie van Valor, heeft het de macht om ons fysieke, mentale en emotionele lichaam elektrisch uit te lijnen door herschikking van de wervelkolom. Wanneer dit gebeurt krijgen we de moed om nieuwe dingen aan te nemen en zijn we beter in staat om oude patronen die niet werken voor ons, los te laten.

Bij ons is deze olie verkrijgbaar in een voordelige handige roller voor slechts € 25.

Deze gaat minimaal een maand mee.

Wil je ook zo’n roller, dan kun je deze bestellen bij ons, en dan maken wij deze voor je. Wil je een andere roller hebben om je klachten te ondersteunen, laat het ons dan weten! Dan helpen wij je hierbij. Een roller gaat minimaal een maand mee, afhankelijk van je gebruik.

Gerelateerde artikelen